De voordelen van een iPad op reis naar Antwerpen

Antwerpen

Het afgelopen jaar doen we steeds meer digitaal, maar sinds kort kunnen we steeds vaker op vakantie naar onder andere Antwerpen. Echter, nu je weer op reis kan, is het voor velen de vraag wat ze eigenlijk in hun koffer mee moeten nemen. Eén apparaat staat in ieder geval bovenaan het prioriteitenlijstje, namelijk de iPad. Met een iPad heb je namelijk binnen de kortste keren toegang tot een enorme hoeveelheid apps, die jouw leven vergemakkelijken. Zo kun je haast geen spelletjes spelen, Tv-kijken of hardlopen zonder gebruik te maken van een app. Wanneer je bovendien kiest voor een iPad ervaar je alle voordelen van Apple, waaronder een stabiele ondersteuning en gebruiksvriendelijkheid. Ben jij benieuwd naar alle voordelen van Apple-apparatuur op vakantie? Lees dan snel verder om erachter te komen!

Wat zijn de voordelen van iPads op vakantie?

Zou jij graag een iPad kopen op mee te nemen op vakantie, maar wil je eerst graag weten wat nu precies alle voordelen zijn van een iPad op reis? Allereerst is het belangrijk om te weten dat Appleproducten doorgaans zeer gebruiksvriendelijk zijn, vanwege het besturingssysteem iOS. Hierdoor kun jij gemakkelijk een leuke wandelroute uitzoeken door de stad en vind je in een handomdraai het lekkerste restaurant van Antwerpen. Bovendien is het voordeel van Apple-apparatuur dat alle apparaten met hetzelfde besturingssysteem zijn uitgerust en elkaar herkennen, waardoor jij al je Appleproducten met elkaar kunt koppelen tijdens je reis.

De voordelen van iPads in tegenstelling tot Android tablets zijn dus groot, maar toch is het belangrijk om te kijken waar jij het apparaat precies aanschaft met het oog op de te maken kosten. Houd er namelijk rekening mee dat niet iedere elektronica-aanbieder dezelfde prijs vraagt voor iPads en dat er dus grote prijsverschillen kunnen bestaan. Neem daarom een kijkje op Applekopen.be om de prijzen van een specifieke iPad met elkaar te vergelijken! Op die manier weet jij precies waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan tijdens je vakantie in Antwerpen.

Overnachten in Antwerpen dichtbij centraal station

Je wilt overnachten in Antwerpen dichtbij centraal station. Dit blogbericht maakt het eenvoudig om de juiste keuze te maken voor een hotel, appartement of B&B.

Waarom overnachten in Antwerpen dichtbij centraal station?

De centrale ligging van het station Antwerpen Centraal maakt het een ideale buurt voor een overnachting.

Het stationsgebouw moet je zeker bekijken waar oude stijl en moderne architectuur mooi met elkaar samenkomen. Dit is er te zien in de stationsbuurt:

  • Het stationsgebouw
  • Dierentuin ZOO Antwerpen
  • Diamantenwijk

Hotels naast station Antwerpen Centraal

Deze hotels liggen naast het Centraal station:

Hotels Antwerpen dichtbij centraal station

Hotels vlakbij centraal station zijn:

Andere mogelijke overnachtingen Antwerpen dichtbij centraal station

  • [Appartement] Fuths Loft Penthouse 85
  • [Aparthotel] PREMIER SUITES PLUS Antwerp
  • [Appartement] Magnificent apartment near Antwerp Central Station
  • [Appartementen] Smartflats Design – Antwerp Centra
  • [Appartement] De Keyserloft
  • [Appartementen] ATW Apartments

Waar overnachten in Antwerpen?

Ben je voor een weekend of kort verblijf in Antwerpen? De stad heeft van alles te bieden: cultuur, architectuur, mode, gastronomie en shopping. Zoveel te zien en doen dat een overnachting zeker nodig is.

Waar overnachten in Antwerpen? Of je nu het historisch centrum ontdekken, dagje naar de dierentuin, naar een concert in het Sportpaleis, winkelen in De Meir, of musea bezoeken in Antwerpen Zuid. Overnachten kan bij elk van deze locaties.

Om je te helpen bij de keuze geven we je hieronder onze aanbevelingen per belangrijkste locatie. Dit maakt het simpel en eenvoudig om de juiste overnachting te vinden en boeken.

Eenvoudigste is het om je overnachting vooraf te boeken via internet. Dat is simpel en snel.

Overnachten in Antwerpen Centrum

Antwerpen Centrum is een geweldige keuze voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in musea, winkelen en sfeer.

Overnachten op een centrale locatie in de levendige en bruisende historische wijk van Antwerpen, op minder dan 5 minuten lopen van de Grote Markt, de kathedraal van Onze Lieve Vrouw, het Steen en de Groenplaats.

In de oude binnenstad is veel te beleven. Na een lange dag is het heerlijk om te weten dat je bed dichtbij is. Deze verblijven zijn ideaal om te verblijven:

Overnachten vlakbij dierentuin ZOO Antwerpen

De dieentuin ZOO Antwerpen is een van de oudste en beroemdste dierentuinen in Europa. Trek voor een bezoek een dagje uit, want er is voldoende te zien en te beleven.

Overnachten dichtbij de ZOO is mogelijk. Ingang van de Antwerpse ZOO ligt aan het Koning Astridplein. Dit zijn de hotels die wij aanbevelen om vlakbij te verblijven:

Overnachten dichtbij het Sportpaleis (Lotto Arena)

Combineer je komst naar het Sportpaleis met een bezoek aan Antwerpen.

Overnachten vlakbij het Antwerpse Sportpaleis is niet mogelijk. Het beste is om een overnachting nabij het Station te kiezen zodat er voldoen openbaar vervoer mogelijkheden zijn om naar het Sportpaleis te gaan

Overnachten nabij Antwerpen Centraal Station

Centrale ligging in Antwerpen en uitstekend bereikbaar met de trein. De internationale luchthaven van Brussel ligt op 30 minuten rijden met een directe treinverbinding.

Ligt op slechts 10 minuten lopen van de winkelstraat de Meir met zijn vele boetiekjes, bars en restaurants.

Voor een overnachting dichtbij Centraal Station van Antwerpen kies je het best:

Interesse om hier te overnachten? Lees verder het blogbericht overnachten Antwerpen dichtbij centraal station →

Overnachten Antwerpen dichtbij De Meir

Heerlijk shoppen in De Meir. Dit is een autovrije winkelzone met filialen van de grote Europese winkelketens.

Een overnachting vlakbij De Meir is stijlvol bij:

Overnachten in Antwerpen Zuid

Antwerpen Zuid is de plek voor kunstliefhebbers die hun hart willen ophalen aan de vele kunstgalerieën en musea als het FOMU en het M HKA.

Overnachten in Antwerpen Zuid is zeer goed mogelijk. Wij bevelen de volgende verblijven aan:

Nog je overnachting boeken in Antwerpen? Bekijk de aanbiedingen →